Trainer, theatermaker, dagvoorzitter (maar nu eerst kampeerder)

Met de zomervakantie voor de deur is het tijd om weer even terug te blikken op wat leuke klussen, opdrachten en optredens die ik de afgelopen periode heb uitgevoerd. Zo was ik 10 juni te gast op het longform-improvisatie festival Impro XL in Hoorn. Overdag gaf ik een (uitverkochte jeuh) workshop improviseren, ’s avonds mocht ik het festival afsluiten als speler van de groep Vermiljoen (bestaande uit mijzelf en de geweldige Roos Slingerland, Lin Scholten, Johan Hoekstra en Ben van Bokhoven). We speelden Huis aan Zee, een voorstelling met geïmproviseerde scenes in en om een vakantiehuisje. De kwaliteit van de voorstelling was naar mijn bescheiden mening beter dan die van de foto’s 🙂

Verder verzorgde ik de tweedaagse training Debatteren voor Professionals namens het Nederlands Debat Instituut in Hilversum en de afsluitende lessenreeks bij theatersportvereniging Bruin Tapijt in mijn thuisstad Amersfoort.

Een andere fijne opdracht was het technologiefestival Techfeast in Deventer. Als dagvoorzitter was ik actief op de locatie Demonstrate, waar verschillende sprekers en workshopleiders het publiek meenamen in onderwerpen als hacken en de toegevoegde waarde van games. Ontzettend leuk, leerzaam en warm, zoals wel te zien is op deze foto met mijn collega-dagvoorzitters Sander Veen van Troef Training & Theater en Thomas Hoogendoorn van Frisblikkers.

Voor de komende weken staat er even rust op het programma, maar voor na de zomervakantie staan de eerste opdrachten en optredens alweer in de agenda. Ik wens iedereen een fijne zomer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *