Een greep uit de bezigheden

Ik zou het bijna vergeten, nu de rustige zomerperiode is aangebroken en ik net terug ben van een fijne vakantie in eigen land, maar het is eigenlijk heel bijzonder het de afgelopen maanden weer lekker druk was. Het voelt alweer als normaal, dat ik les gaf bij theatergroepen, workshops en trainingen verzorgde in presenteren, debatteren en improviseren voor bedrijven en professionals en voorstellingen kon spelen. Maar zo gewoon is dat niet. De corona-periode ligt me nog vers in het geheugen. Waarbij opdrachten werden afgezegd, het stil bleef in mijn mailbox en ik hooguit online wat kon verzorgen. Stil gezeten heb ik niet: ik heb nieuwe ideeën, concepten en plannen ontwikkeld, podcasts gemaakt en ben ik – waar de maatregelen het toelieten – toch aan de slag gegaan.

Evenzogoed ben ik dankbaar dat alles vervolgens weer min of meer normaal werd en dat ik weer werd ingezet. Zo mocht ik twee voorstellingen spelen op het internationale festival Impro Amsterdam, improviseerde ik met mijn geweldige collega’s Sanne van der Kolm, Cindy Pittens, Thomas Hoogendoorn en Marco van Duuren scenes en sketches voor de Saxion Hogeschool in Deventer en verzorgde ik trainingen voor het Nederlands Debat Instituut in Hilversum en Group M in Amsterdam. Van trainingen en workshops maak ik eigenlijk nooit beeldmateriaal, maar onderstaande foto’s geven een indruk van de voorstellingen die ik mocht spelen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *