Van universiteit congres tot stadsschouwburg

Als improviserend theatermaker en presentator kom je nog eens ergens, die afwisseling zorgt ervoor dat mijn werk leuk, verrassend en inspirerend blijft om te doen. De afgelopen periode heb ik weer heel diverse dingen mogen doen. Zo stond ik in oktober als verteller op de planken van een uitverkochte Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden met de voorstelling Weerwolven van Man met Snor (gemist? 18 april doen we het nog een keer!). speelde ik samen met Charlotte Rutgers-Latour een wrap-up voorstelling bij een congres van de Vrije Universiteit Amsterdam. We gebruikten citaten van sprekers en deelnemers om iedereen met energie en een lach de afsluitende borrel in te sturen. Dit in onder de vlag van Erlnmyr. Afgezien van zelf optreden, geef ik natuurlijk ook trainingen en workshops, zo staat bijvoorbeeld een groep die ik les geef begin december op de planken van de Clifford Sudio’s in Amsterdam (meer info)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *